Oplaadkabel
Oplaadkabel

Elektrisch opladen
zonder meerprijs

Resi Charge Hub

Gezamenlijk gebruik van de oplaadinfrastructuur

Doordat alle oplaadpunten binnen de parkeergarage gekoppeld worden aan elkaar, kunnen we geniet van een heel aantal extra voordelen. Zo verloopt de energiebetaling aan het oplaadpunt volledig automatisch voor de inwoner maar ook voor de syndicus. Verder kunnen wij hierdoor alles van op afstand opvolgen om mogelijke malfuncties te voorkomen.
Automatische facturatie, beheer en interventies zorgen hier voor het ultieme gebruiksgemak!
Resi Charge Hub

Voor wie een voordeel?

VME

Niet enkel wordt de last van het grote kapitaal weggenomen, er wordt ook gezorgd voor een ongeëvenaarde gebruikservaring en zorgeloosheid. Flexibiliteit staat hierbij steeds voorop.

Syndicus

U als syndicus krijgt er met de opkomst van oplaadinfrastructuur plots heel wat meer administratief werk bij. Met onze clustersoftware zorgen wij voor alle onderlinge automatische facturatie. U hoeft niet meer in te staan voor het beheer, maar u kan wel steeds het overzicht bewaren.

Een tevreden klant
oplaadstations
Voordelen

Alle voordelen op een rijtje:

Zo biedt ons eigen systeem enkele voordelen aan voor de VME: Technische en financiële flexibiliteit, kortingstarieven op de elektriciteitsprijs bij het laden, de installatie verloopt via de brandweer en ten slotte liggen onderhoud en beheer bij ons!
  • Technische en financiële flexibiliteit
  • Verlaagde energiekosten bij het laden
  • Veilige installatie volgens brandweervoorschriften
  • Onderhoud, beheer en interventies liggen bij ons
Onze missie

Laden in appartementsgebouwen toegankelijk maken voor iedereen samen!

Oplaadinfrastructuur voorzien in appartementsgebouwen is niet evident. Vaak zorgt dit voor zeer lange en moeilijke beslissingen voor de VME. Dit probleem ligt volgens ons aan de beperkte flexibiliteit van de huidige markt. De algemene kosten liggen vaak hoog en niet iedereen kan een oplaadpunt voorzien op het gewenste moment.

Zo zorgen we in de eerste plaats voor een systeem waarbij iedereen op elk moment een eigen oplaadpunt kan voorzien zonder zware algemene kosten. Ten slotte geven we iedereen ook de mogelijkheid om een oplaadpunt via ons te laten financieren. Ons einddoel is het aanbieden van de ultieme laadoplossing voor residentiele parkeergarages.

Oplaadpunt