Oplaadkabel
Oplaadkabel

Elektrisch opladen
zonder meerprijs

Resi Charge Hub

Gezamenlijk gebruik van de oplaadinfrastructuur

Er worden door Bellade een aantal oplaadpunten per parkeergarage voorzien die gezamenlijk gebruikt kunnen worden door alle leden van een VME. Zo wordt de maandelijkse betaling van de infrastructuur gelijk verdeeld naar iedereen die de infrastructuur gebruikt.
Automatische facturatie, beheer en interventies zorgen hier voor het ultieme gebruiksgemak!
Resi Charge Hub

Voor wie een voordeel?

VME

Niet enkel wordt de last van het grote kapitaal weggenomen, er wordt ook gezorgd voor een ongeëvenaarde gebruikservaring en zorgeloosheid.

Syndicus

U als syndicus krijgt er met de opkomst van oplaadinfrastructuur plots heel wat meer administratief werk bij. Met onze clustersoftware zorgen wij voor alle onderlinge automatische facturatie. U hoeft niet meer in te staan voor het beheer, maar u kan wel steeds het overzicht blijven bewaren.

Een tevreden klant
oplaadstations
Voordelen

Alle voordelen op een rijtje:

Zo biedt onze investering in ons eigen systeem enkele voordelen aan voor de VME: verdeling van het totale kapitaal, kortingstarieven op de elektriciteitsprijs bij het laden, de installatie verloopt via de brandweer en ten slotte liggen onderhoud en beheer bij ons!
  • Het kapitaal wordt verdeeld in kleine stukjes
  • Verlaagde energiekosten bij het laden
  • Veilige installatie volgens brandweervoorschriften
  • Onderhoud, beheer en interventies liggen bij ons
Onze missie

Laden in appartementsgebouwen toegankelijk maken voor iedereen samen!

Oplaadpunten voorzien in appartementsgebouwen brengt heel wat problemen met zich mee. Zo dient er een gigantische som geld op tafel gelegd te worden, welke een drempel vormt voor de meeste VME’s. Verder komt er dan nog eens bij kijken dat energieprijzen voor appartementen enorm hoog liggen. Uiteindelijk een zeer dure ingreep…

Wij proberen niet enkel de installatie veilig te laten verlopen, wij doen ook dagelijks ons best om de financiële lasten zo te verspreiden dat het haalbaar wordt voor iedereen! Wanneer alles dan gerealiseerd is, nemen we alle bijkomende zorgen op ons, zoals onderhouden, beheer en interventies.

Oplaadpunt