Provincie Antwerpen

Antwerpen centraal station
Zowel voor particulieren als bedrijven

Een eigen laadpaal in Antwerpen

Wil jij een eigen laadpaal in de provincie Antwerpen laten realiseren? Met je eigen laadpaal ben je in staat om je auto thuis of op het werk op te laden.

Wij bieden je laadpalen van de hoogste kwaliteit aan, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt. Daarnaast verzekeren wij je van een transparante werkwijze. Je weet precies waar je aan toe bent en van onverwachte kosten achteraf is geen sprake. We bieden je toegang tot het Bellade-net. Zo kan je jouw auto goedkoop opladen bij verschillende oplaadpunten in de provincie Antwerpen.


Wil jij een laadpaal laten plaatsen? Vraag dan meteen een offerte aan bij Bellade! Wij kunnen jouw laadpaal snel en voordelig installeren.

Provincie Antwerpen

Een eigen laadpunt biedt veel voordelen

Je kent het misschien wel: niet overal bevindt er zich een openbaar oplaadpunt in de buurt. Bovendien kan het op sommige openbare oplaadpunten behoorlijk druk zijn. Het is niet efficiënt om voor iedere rit eerst een oplaadpunt te moeten zoeken. Bovendien betaal je op een openbaar laadpunt meer dan bij een laadpaal thuis of op het werk.


Geen nood: wij bieden een oplossing door klanten van een eigen laadpaal te voorzien en toegang te geven tot ons eigen exclusieve net. Wil jij je eigen laadpaal in provincie Antwerpen? Dan kunnen we je bij Bellade volledig ontzorgen!


Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren.

  • Een laadpaal op het werk biedt je de mogelijkheid om kosten te besparen. Als je elektrisch rijdt, kom je aanzienlijk goedkoper uit dan met reguliere brandstof. Dankzij de laadpaal kun je steeds met een volle accu naar huis of naar je volgende afspraak.
  • Voor particulieren is er de mogelijkheid om een laadpaal thuis te installeren. Zo kun je jouw auto 's nachts opladen voordat je naar het werk gaat of je boodschappen gaat doen. ‘s Ochtends is je auto volledig opgeladen, waardoor je overdag niet op een openbaar laadpunt hoeft te stoppen.
Antwerpen Nationalestraat
overzicht antwerpen
Bellade-net

Toegang tot het Bellade-net met je eigen laadpaal in provincie Antwerpen

Onze specialisten kunnen relatief snel een laadpaal plaatsen in de provincie Antwerpen. Na het invullen van een korte vragenlijst, ontvang je een offerte op maat. Ga je akkoord met de offerte? Dan wordt de laadpaal al binnen twee weken geplaatst. Je wordt dan automatisch lid van het Bellade-netwerk. Je kunt je auto dan met korting laden op onze openbare laadpunten. Jouw lidmaatschap biedt je dus enkel voordelen!


We blijven ons netwerk van openbare oplaadpunten steeds uitbreiden. Zo kunnen klanten van Bellade hun auto op steeds meer plekken voordelig opladen. Het is zelfs mogelijk om je eigen laadpaal in de provincie Antwerpen beschikbaar te stellen als openbaar Bellade-laadpunt. In dat geval ontvang je een deel van je installatiekosten terug. Bovendien kun je op deze manier zelfs winst genereren met je laadpaal!


Wil jij snel profiteren van de voordelen van het Bellade-net? Laat onze specialisten dan jouw eigen laadpaal plaatsen in de provincie Antwerpen. Vraag vandaag nog je persoonlijke offerte aan!