Laadpaal Gemeente Zandhoven

Zandhoven
Zowel voor particulieren als bedrijven

Een eigen laadpaal in Zandhoven

Een eigen laadpaal hebben in de gemeente Zandhoven kan veel voordelen bieden.


Voornamelijk vrijheid is geboden bij het hebben van een persoonlijke laadpaal. Je bent dan altijd in staat je auto thuis (of op het werk) op te laden. Wachten op een beschikbare laadpaal bij het tankstation of langs de snelweg is dan verleden tijd.


Wij van Bellade bieden jou voor een aantrekkelijk tarief laadpalen aan. En wanneer onze specialisten de laadpaal bij jou komen plaatsen, garanderen zij je een transparante werkwijze. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent. Addertjes onder het gras? Daar doen wij niet aan.


Toegang tot ons exclusieve Ballade-Net zit bij de prijs in: zo kan jij altijd overal voor een goede prijs je auto opladen.


Een laadpaal plaatsen door Bellade? Een offerte opvragen is zo gedaan! Wij zorgen ervoor dat jouw laadpaal binnen no-time staat. Op deze pagina vertellen we je meer over onze service. 

Oplaadpunt

Een eigen laadpaal bij je thuis of op het werk

Hoe fijn is het om je eigen laadpaal in de gemeente Zandhoven te hebben?


Niet langer wachten in lange rijen aan het tankstation of langs de snelweg. We weten immers allemaal dat het aanbod laadpalen vaak nét te weinig is voor het aantal elektrische auto’s. Daarnaast ligt de prijs van een openbare laadpaal vaak ook nog wat hoger dan wanneer je je auto bij je eigen paal zou opladen.


Als jij ervoor kiest je eigen laadpaal thuis of laadpaal op het werk te laten plaatsen, ben je niet alleen altijd verzekerd van een plekje aan de paal, maar verkrijg je ook nog eens toegang tot ons exclusieve Bellade-Net! Een eigen laadpaal in de gemeente Zandhoven was nog nooit zo makkelijk.


Onze laadpalen zijn beschikbaar voor particulieren én bedrijven. Een laadpaal op het werk is namelijk altijd een goed idee.


Misschien heb je geen tijd gehad om tussendoor even op te laden... Hoe fijn is het dan om op het werk even aan te kunnen sluiten? Elektrisch rijden is een stuk goedkoper dan brandstof tanken aan de pomp, en met een laadpaal op werk wordt het je nog net een stukje makkelijker gemaakt. 


Als particulier is een laadpaal thuis tegenwoordig ook geen overbodige luxe meer. Even tussendoor je auto aan de paal zetten terwijl je bijvoorbeeld ‘s avonds het eten kookt? Zo kan je de volgende ochtend meteen in een volledig opgeladen auto stappen.

nationalestraat
overzicht antwerpen
Bellade-net

Wordt jouw laadpunt in Zandhoven onderdeel van het Bellade-net?

Iedere klant die een laadpaal in gemeente Zandhoven laat plaatsen, krijgt toegang tot de laadpunten van het Bellade-net.


We bieden klanten daarnaast de mogelijkheid om hun eigen laadpalen beschikbaar te stellen voor ons netwerk. Zo ben je in staat om winst te genereren met je eigen laadpalen. Bovendien vergoeden we in dit geval een gedeelte van de installatiekosten. Wil jij je investering zo snel mogelijk terugverdienen en jouw omgeving vriendelijker maken voor elektrische auto’s? Geef dan aan ons door dat je jouw laadpaal beschikbaar wilt stellen.


Het Bellade-net blijft groeien en innoveren, zodat jij op steeds meer plekken jouw auto voordelig kan opladen. Een beetje winst meepakken uit je eigen oplaadpunt? Bij ons kan je je laadpunt in de gemeente Zandhoven openstellen voor algemeen gebruik. Jouw laadpunt wordt dan een openbaar oplaadpunt, waaraan andere elektrische rijders hun auto’s kunnen opladen.


Onze specialisten plaatsen gemakkelijk, snel, en zonder problemen jouw nieuwe persoonlijke laadpaal in de gemeente Zandhoven. Je persoonlijke offerte is zo gemaakt. Na het invullen van de korte vragenlijst, beschikken wij over voldoende gegevens om een persoonlijke offerte op te stellen. Na twee dagen ontvang je de offerte van ons. Ga je akkoord? Dan beschik je al binnen twee weken over je eigen laadpaal!