Laadpaal Gemeente Nijlen

Nijlen
Zowel voor particulieren als bedrijven

Een eigen laadpaal in Nijlen

Elektrisch rijden biedt veel voordelen, maar de openbare laadpunten in gemeente Nijlen laten vaak nog veel te wensen over...


Wens jij een eigen laadpaal in de gemeente Nijlen? Laat de specialisten van Bellade dan een laadpaal plaatsen. Wij leveren laadpalen aan zowel particulieren als bedrijven. Zo ben je niet meer afhankelijk van de openbare laadpalen, waar vaak lange wachtrijen zijn. Zodra je onze vakmensen een laadpaal in de gemeente Nijlen laat plaatsen, krijg je bovendien toegang tot het Bellade-net. Zo kun jij je auto voordelig opladen bij laadpalen die exclusief gebruikt kunnen worden door leden van Bellade.


Wil jij een eigen laadpaal in gemeente Nijlen? Vraag dan snel een offerte aan! Binnen twee dagen na je aanvraag ontvang je een persoonlijke offerte van ons. Geef je ons een akkoord? Dan kunnen we jouw laadpaal binnen twee weken plaatsen!

Gemeente Nijlen

Een eigen laadpaal biedt heel veel voordelen

Wil je elektrisch rijden, maar niet langer afhankelijk zijn van openbare laadpunten? Dan bieden wij je de oplossing! Wij kunnen een laadpaal in gemeente Nijlen voor je plaatsen. Dat kan bij je thuis, maar ook op het werk. Zo kun je steeds met een volle accu vertrekken.


Je hoeft niet langer in de wachtrij aan te sluiten om gebruik te maken van een laadpunt. Bovendien liggen de kosten veel lager als je jouw auto bij je eigen laadpaal oplaadt. Moet je jouw auto toch een keer onderweg op te laden? Dan kun je voordelig laden bij een van de laadpunten van het Bellade-net. Omdat deze laadpalen exclusief voor onze klanten zijn, is er van lange wachtrijen geen sprake. Woon je in de gemeente Nijlen en laat je thuis een laadpaal installeren? Dan kun je jouw auto in de avond opladen, zodat je ‘s ochtends een volle accu hebt.


Daarnaast kunnen wij ook laadpalen plaatsen voor bedrijven in Nijlen. Zo wordt de drempel om over te stappen naar elektrische auto’s lager voor bedrijven en kan je als ondernemer milieubewuster te werk gaan en bespaar je bovendien veel geld op brandstofkosten.


nationalestraat
overzicht antwerpen
Bellade-net

Winst genereren met je eigen laadpaal in Nijlen

Wij bieden onze klanten toegang tot het Bellade-net, zodat ze hun auto voordelig kunnen opladen op tal van verschillende laadpunten.


Laat je een laadpaal in Nijlen door ons plaatsen? Dan kun je ervoor kiezen om je eigen laadpunt te delen met onze andere klanten. In ruil daarvoor ontvang je een deel van de installatiekosten van ons terug. Bovendien kun jij zo ook winst maken met je eigen laadpaal. Als anderen jouw laadpaal gebruiken, gaat een deel van onze opbrengst namelijk naar jou! Uiteraard bepaal je zelf of jouw nieuwe laadpaal in Nijen onderdeel wordt van het Bellade-net.


Wil jij snel over je eigen laadpaal beschikken? Vraag dan meteen een offerte aan! Zo kun jij je auto al binnen enkele weken opladen aan je eigen laadpaal. Heb je vragen over het Bellade-net of over onze laadpalen? Neem dan gerust contact met ons op.