Laadpaal Gemeente Lier

Lier
Zowel voor particulieren als bedrijven

Een eigen laadpaal in Lier

Wil jij een eigen laadpaal in de gemeente Lier? Dan kunnen we je bij Bellade volledig ontzorgen. Wij plaatsen kwalitatieve laadpalen tegen zeer scherpe tarieven.


Rijd jij ook al elektrisch? Steeds meer mensen verkiezen een elektrische auto tegenwoordig boven de ouderwetse benzinevariant. Wij van Bellade geloven dat elektrisch rijden de toekomst is. Niet alleen kan het wat schelen in de portemonnee, het is ook nog eens een stukje beter voor de wereld om ons heen.


Hoewel er steeds meer oplaadpunten te vinden zijn, valt er nog veel meer winst uit te halen. Wij kunnen een laadpaal plaatsen op een plek die jou het beste uitkomt. Een laadpaal thuis of een laadpaal op het werk is een investering, maar deze dubbel en dwars waard. En als je gaat voor een laadpaal van Bellade, kan het je ook nog eens flink wat in de portemonnee schelen. Een laadpaal in Lier, maar dan recht voor je deur? Gemakkelijker wordt het niet!


Een laadpaal installeren voor je woning of werkplek lijkt decadent, maar is tegenwoordig geen overbodige luxe. Deze investering draagt bovendien bij aan een groene toekomst, waarin elektrisch rijden zeker ruimte gaat innemen. Bellade staat voor transparantie. Je betaalt dus sowieso nooit te veel voor je laadpaal thuis. Onvoorziene kosten? Adders onder het gras? Wij van Bellade geloven er niet in. Een laadpaal installeren moet je makkelijker gemaakt worden, niet moeilijker. Eenmaal aangesloten heb je trouwens toegang tot het exclusieve Bellade netwerk. Een laadpaal in de gemeente Lier aansluiten was nog nooit zo gemakkelijk!

Gemeente Lier

Waarom een laadpaal installeren? De voordelen

Een eigen laadpaal thuis of op het werk betekent bewegingsvrijheid. Je kent als chauffeur van een elektrische auto waarschijnlijk wel de lange rijen voor de laadpaal bij het tankstation, of de moeilijke toegang tot een laadpaal in de buurt.


Een eigen laadpaal, precies voor uw woning of werkplek, zorgt ervoor dat u zelf kan kiezen wanneer u uw auto aan de lader legt. Laden is een klus die kostbare tijd verspilt. Het is dan wel zo fijn als je tussendoor wat anders kan gaan doen. Met een laadpaal thuis kan jij je auto gewoon even aan de lader leggen terwijl je binnen bezig bent. Of wat denk je van een laadpaal op het werk? Bellade biedt niet alleen laadpalen aan particulieren, maar ook aan bedrijven. Hoe fijn is het om je auto te kunnen laden terwijl je aan het werk bent? Zo stap je aan het einde van je werkdag in een volledig opgeladen auto. Kan je meteen lekker door naar huis.

nationalestraat
overzicht antwerpen
Bellade-net

Jouw laadpunt openbaar en toegang tot een exclusief net

Hoewel vaak anders gedacht wordt, is elektrisch rijden een stuk goedkoper gebleken dan niet-elektrisch rijden. Een eigen laadpaal is daarom niet alleen een investering in het milieu, ook bespaart het je op termijn flink wat benzinekosten. Laat je een laadpaal plaatsen door Bellade, heb je bovendien met korting toegang tot ons exclusieve Bellade-netwerk. Deze groeit snel en voorziet steeds meer elektrische rijders van stroom. Opnieuw is Bellade hierin transparant: geen onvoorziene kosten zijn gebonden aan het gebruiken van ons netwerk. 


Nadat je laadpaal gemeente Lier overigens is geplaatst, kan je ervoor kiezen deze openbaar te stellen. Zo kunnen andere rijders gebruik maken van jouw stroomvoorziening. Als je dit doet, krijg je van ons een deel van de installatiekosten terug. Daarnaast kan het delen je een lekker zakcentje extra opleveren! Je laadpaal thuis wordt zo al helemaal snel terugverdiend.


Benieuwd naar wat Bellade voor jou kan betekenen? Contact opnemen is uiteraard vrijblijvend. Je kan ons bellen voor vragen of advies. Een laadpaal in Lier is door ons zo aangesloten. Samen gaan we voor een groenere en bewustere toekomst!

Vul de korte vragenlijst in en ontvang binnen de twee dagen een offerte van ons. Ga je akkoord? Dan beschik je al binnen twee weken over je eigen laadpaal.