Laadpaal Gemeente Schoten

Schoten
Zowel voor particulieren als bedrijven

Een eigen laadpaal in Schoten

Wil jij een eigen laadpaal in de gemeente Schoten? Dan kunnen we je bij Bellade volledig ontzorgen. Wij plaatsen kwalitatieve laadpalen tegen zeer scherpe tarieven.


Steeds meer mensen kiezen ervoor om elektrisch te gaan rijden. Volgens ons is dat een goede ontwikkeling! Samen helpen we het milieu een handje door te kiezen voor een duurzame manier van rijden. Daarnaast is even aan de laadpaal hangen ook nog eens beter voor je portemonnee gebleken dan je tripje naar het tankstation.


Met een eigen laadpaal thuis of een laadpaal op het werk wordt het hele proces je helemaal vergemakkelijkt. Niet langer hoef jij dan te wachten op een beschikbare laadpaal bij het toch al drukke tankstation. Wij van Bellade geloven in een toegankelijke manier van elektrisch rijden. Voor een persoonlijke laadpaal thuis ga je bij ons dus niet de hoofdprijs betalen. Omdat wij daarnaast transparantie hoog in het vaandel hebben staan, kan onze samenwerking niet makkelijker verlopen. Bij Bellade weet je altijd waar je aan toe bent.


Een laadpaal in de gemeente Schoten laten installeren, gaat daarnaast op met een verbinding tot ons exclusieve Bellade-Net, waar jij altijd met korting kan laden.


Overweeg jij een persoonlijke laadpaal te plaatsen? Een offerte bij Bellade is zo voor je geregeld. Voor je het weet kan je profiteren van onze service.

Gemeente Schoten

De toekomst tegemoet met je eigen laadpaal

Een eigen laadpaal in de gemeente Schoten betekent een milieu- en kostenbewuste stap in de goede richting. Geloof ons: als je je eigen laadpaal thuis eenmaal in gebruik hebt genomen, wil je nooit meer anders.


Lang wachten voor die ene laadpaal bij het tankstation is verleden tijd: jij kunt je wagen nu even snel aan de lader hangen terwijl je klusjes in het huis doet, of een uurtje voordat je aan het werk gaat. Wij hebben in de drukke maatschappij van vandaag echt wel wat anders te doen dan te moeten wachten op het opladen van onze wagen.


Qua kosten doe je jezelf trouwens ook een gunst: je auto opladen is in de praktijk goedkoper gebleken dan een tanksessie. Een eigen laadpaal bij Bellade betekent daarnaast toegang tot ons exclusieve Bellade-Netwerk! Wij bieden onze laadpalen ook aan zakelijke klanten. Hoe fijn is het namelijk om op je werkplek een laadpaal ter beschikking te hebben. Zo kan je tijdens je werk je auto opladen, zodat deze weer geladen is wanneer je je weg naar huis inzet. Een laadpaal op het werk? Wij regelen het.

nationalestraat
overzicht antwerpen
Bellade-net

Toegang tot ons exclusieve Bellade-net

We hintten er al eerder op, maar zodra we jouw laadpaal installeren, heb jij toegang tot ons exclusieve Bellade-Netwerk.


Op dit net kan je altijd en overal je auto met korting opladen. Het Bellade-net is one-of-a-kind en groeit snel. Op steeds meer plekken heb jij dus toegang tot goedkoop laden. Je betaalt geen abonnementskosten en zit niet vast aan gekke contracten. Wederom biedt Bellade je transparantie. Gewoon goede service, zo zien we het graag.


Dat plaatsen gaat trouwens enorm makkelijk en wordt volledig voor je gedaan. Het enige wat wij van je vragen is een paar vragen te beantwoorden. Hierop gebaseerd kunnen wij je snel een offerte aanbieden. Je laadpaal openbaar zetten? Als je de stroom wilt delen met anderen, krijg je van ons niet alleen een deel van je installatiekosten terug, maar kan je ook nog eens wat geld verdienen aan je eigen persoonlijke laadpaal thuis.


Onze specialisten zorgen ervoor dat je nieuwe laadpaal probleemloos wordt geplaatst in de gemeente Schoten. Na het invullen van de korte vragenlijst, beschikken wij over voldoende gegevens om een persoonlijke offerte op te stellen. Na twee dagen ontvang je de offerte van ons. Ga je akkoord? Dan beschik je al binnen twee weken over je eigen laadpaal!


Benieuwd naar wat we je kunnen bieden? Contact is natuurlijk vrijblijvend. We hopen je snel te zien bij Bellade!