Laadpaal Gemeente Kessel

Kessel
Zowel voor particulieren als bedrijven

Een eigen laadpaal in Kessel

Overweeg jij om een eigen laadpaal in de gemeente Kessel te laten plaatsen? Dan ben je bij Bellade aan het juiste adres. Wij bieden laadpalen aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Ook in de gemeente Kessel kiezen steeds meer mensen ervoor om elektrisch te rijden. Het valt echter niet altijd mee om een openbare laadpaal te vinden. Bij Bellade bieden we je dé oplossing. Wanneer wij een eigen laadpaal in de gemeente Kessel voor je realiseren, krijg je namelijk ook toegang tot de laadpunten van het Bellade-net. Deze laadpunten zijn exclusief voor onze klanten, waardoor er van lange wachtrijen geen sprake is. Je kunt je auto hier tegen scherpe tarieven opladen.


Woon jij in de gemeente Kessel en wil je een laadpunt aan huis of op de zaak? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan! Binnen twee dagen na je aanvraag ontvang je een persoonlijke offerte. Wij hanteren een transparante werkwijze en er is achteraf geen sprake van onverwachte kosten. Na goedkeuring van offerte plaatsen we jouw laadpaal binnen twee weken.

Gemeente Kessel

De voordelen van een eigen laadpaal

Laat je een eigen laadpaal in Kessel realiseren? Dan ben je niet langer afhankelijk van openbare laadpunten, waar vaak lange wachtrijen zijn. Je krijgt de mogelijkheid om je auto thuis op te laden. Zo kun je ‘s ochtends altijd met een volle accu naar je werk vertrekken.


Daarnaast krijg je toegang tot ons Bellade-netwerk van laadpunten door heel Vlaanderen. Wil je jouw auto onderweg kunnen opladen? Dan is de kans groot dat er zich een Bellade-laadpunt bij jou in de buurt bevindt! Zo kan je jouw auto ook onderweg voordelig opladen als je een eigen laadpaal in Kessel laat installeren.


Naast dat we bij Bellade een laadpaal aan huis kunnen plaatsen, werken we ook voor bedrijven. Wil jij als ondernemer één of meerdere laadpalen naast je bedrijfspand realiseren? Dan gaan we graag voor je aan de slag! Rijd je momenteel nog niet elektrisch, omdat je niet afhankelijk wilt zijn van openbare laadpunten? Dan kan het zeer interessant zijn om een laadpaal in Kessel te laten plaatsen. Door elektrisch te rijden, kun je veel kosten besparen. Bovendien toon je hiermee aan de buitenwereld dat je milieubewust bent, en dat is ook voor de consument steeds belangrijker.

nationalestraat
overzicht antwerpen
Bellade-net

Meld jij je laadpaal in Kessel aan voor het Bellade-net?

Als wij een laadpaal in Kessel voor je realiseren, heb je de mogelijkheid om je laadpaal aan te melden bij het Bellade-netwerk. Andere klanten van Bellade kunnen hun auto dan opladen bij jouw laadpunt. Uiteraard profiteer je daar zelf ook van. Je kunt zo namelijk winst genereren met behulp van je eigen laadpaal in Kessel. Bovendien ontvang je een gedeelte van de installatiekosten terug als jouw laadpaal in Kessel deel uitmaakt van ons netwerk.


Wil jij snel een laadpaal in Kessel, naast je woning of bedrijfspand? Na het invullen van de korte vragenlijst, beschikken wij over voldoende gegevens om een persoonlijke offerte op te stellen. Na twee dagen ontvang je de offerte van ons. Ga je akkoord? Dan beschik je al binnen twee weken over je eigen laadpaal!