Laadpaal Gemeente Bonheiden

Het elektrische rijden biedt veel voordelen. Je betaalt minder aan brandstofkosten en bovendien is het beter voor het milieu. Toch merken we dat er bij openbare laadpalen vaak behoorlijk lange wachtrijen staan. Bij Bellade bieden we hiervoor de oplossing. Wij voorzien particulieren en bedrijven van hun eigen laadpalen. Met een laadpaal op het werk of een laadpaal thuis kun je altijd met een volle accu de weg op. Bovendien bieden wij onze klanten toegang tot ons exclusieve netwerk van openbare laadpalen. Daar kun je jouw auto met korting opladen. Omdat enkel leden van Bellade toegang hebben tot onze laadpunten, is er geen sprake van lange wachtrijen.

Wil jij één of meerdere laadpalen laten installeren, bij je thuis of op het werk? Vraag dan meteen een offerte aan bij Bellade! Twee dagen nadat je onze korte vragenlijst hebt ingevuld, ontvang je jouw persoonlijke offerte. Bij een akkoord, kunnen we jouw laadpalen al binnen twee weken installeren. Ben je benieuwd van welke voordelen je profiteert als je klant wordt van Bellade? Lees dan verder!
Bellade-net

Over ons netwerk van laadpalen

Bij Bellade willen we onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen bij het elektrische rijden. Elektrisch rijden brengt veel voordelen met zich mee, maar het opladen van de accu vormt soms nog een uitdaging. Niet overal zijn laadpalen te vinden en op openbare laadpunten is het vaak druk. Met het Bellade-net bieden we hiervoor een oplossing aan onze klanten. Onze klanten krijgen toegang tot openbare laadpalen die enkel te gebruiken zijn door klanten van Bellade. Hierdoor is er geen sprake van lange wachtrijen en kun je jouw auto met korting opladen. Als je laadpalen door ons laat installeren, wordt je automatisch lid van ons netwerk. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

Laat jij laadpalen installeren door Bellade? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw laadpaal beschikbaar te stellen voor ons netwerk. Andere klanten van Bellade kunnen dan jouw laadpaal gebruiken om hun accu op te laden. Op deze manier kun je winst genereren met je laadpaal. Wordt jouw laadpaal onderdeel van het Bellade-net? Dan betalen wij je een gedeelte van de installatiekosten terug.
Oplaadpunt

Laadpalen laten plaatsen door Bellade

Wil jij je auto voortaan kunnen opladen op je eigen laadpunt? Vraag dan een offerte aan bij Bellade. Wij kunnen de laadpalen vervolgens snel op de gewenste locatie installeren. Wij leveren laadpalen aan zowel particulieren als aan bedrijven. Wil jij je auto opladen op het werk of wil je ‘s ochtends met een volle accu van huis gaan? Dan is het erg fijn als je over een eigen laadpaal beschikt! Wij plaatsen laadpalen van hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven. Deze investering verdien je weer terug doordat je jouw auto voordelig kunt opladen. Besluit je om van jouw laadpalen een openbaar Bellade-laadpunt te maken? Dan kun je zelfs dagelijks winst genereren met je laadpaal!

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wil jij zo snel mogelijk over je eigen laadpalen beschikken? Dan adviseren we je om vandaag nog een offerte aan te vragen.