Laadpaal Gemeente Bevel

Bevel
Zowel voor particulieren als bedrijven

Een eigen laadpaal in Bevel

Wil jij een eigen laadpaal in de gemeente Bevel? Dan kunnen we je bij Bellade volledig ontzorgen. Wij plaatsen kwalitatieve laadpalen tegen zeer scherpe tarieven.


Vind jij het lastig om een openbare laadpaal in Bevel te vinden? Als je een eigen laadpaal laat plaatsen, hoef je nooit meer achteraan in de wachtrij aan te sluiten. Bovendien krijg je als klant van Bellade toegang tot ons exclusieve netwerk van laadpunten. Zo kun je jouw auto op tal van verschillende locaties opladen tegen zeer scherpe tarieven. Laat je onze vakmensen een laadpaal in de gemeente Bevel plaatsen? Dan krijg je automatisch toegang tot het Bellade-net.


Wil jij een eigen laadpaal in gemeente Bevel? Vraag dan snel een offerte aan! Binnen twee dagen na je aanvraag ontvang je een persoonlijke offerte van ons. Geef je ons een akkoord? Dan kunnen we jouw laadpaal binnen twee weken plaatsen!

Gemeente Bevel

De voordelen van een eigen laadpunt

Steeds meer mensen kiezen ervoor om elektrisch te rijden, maar lang niet overal zijn voldoende openbare laadpalen beschikbaar. Vaak moet je in de gemeente Bevel lang wachten of goed zoeken voordat je jouw auto op een openbaar laadpunt kunt opladen.


Laat je een eigen laadpaal plaatsen? Dan kun je de auto gewoon thuis opladen. Bovendien bieden we onze leden toegang tot exclusieve laadpalen door heel Vlaanderen via ons Bellade-net. Moet je de auto toch een keer verder van huis opladen? Dan kun je jouw auto voordelig opladen bij een van onze laadpunten.


Bij Bellade kunnen we laadpalen installeren voor zowel particulieren als bedrijven. Wil jij als ondernemer elektrisch rijden, maar weerhoudt het tekort aan openbare laadpalen je hier momenteel nog van? Of rijdt je momenteel al elektrisch en wil je de zaak altijd met een volle accu verlaten? Vraag ook dan een offerte bij ons aan.

Door een laadpaal te installeren en elektrisch te rijden kun je een hoop kosten besparen. Bovendien kiezen ook consumenten steeds vaker voor bedrijven die milieubewust te werk gaan. Met laadpalen en elektrische bedrijfsauto’s laat je zien dat ook jouw onderneming veel waarde aan het milieu hecht.

nationalestraat
overzicht antwerpen
Bellade-net

Wordt jouw laadpaal in Bevel onderdeel van het Bellade-net?

Iedere klant die een laadpaal in gemeente Bevel laat plaatsen, krijgt toegang tot de laadpunten van het Bellade-net.


We bieden klanten daarnaast de mogelijkheid om hun eigen laadpalen beschikbaar te stellen voor ons netwerk. Zo ben je in staat om winst te genereren met je eigen laadpalen. Bovendien vergoeden we in dit geval een gedeelte van de installatiekosten. Wil jij je investering zo snel mogelijk terugverdienen en jouw omgeving vriendelijker maken voor elektrische auto’s? Geef dan aan ons door dat je jouw laadpaal beschikbaar wilt stellen.


Kun jij niet wachten tot je de accu van jouw auto kunt opladen aan je eigen laadpaal in Bevel? Vraag dan meteen een offerte aan! Na het invullen van de korte vragenlijst, beschikken wij over voldoende gegevens om een persoonlijke offerte op te stellen. Na twee dagen ontvang je de offerte van ons. Ga je akkoord? Dan beschik je al binnen twee weken over je eigen laadpaal!