Laadpaal Gemeente Geel

Geel
Zowel voor particulieren als bedrijven

Een eigen laadpaal in Geel

Wil jij een eigen laadpaal in de gemeente Geel? Dan kunnen we je bij Bellade volledig ontzorgen. Wij plaatsen kwalitatieve laadpalen tegen zeer scherpe tarieven.


Elektrisch rijden is de toekomst. Dat weten we onderhand allemaal. Gelukkig kiezen steeds meer mensen voor een elektrische auto om het milieu een handje te helpen of om kosten te besparen. Helaas zijn echter nog niet overal genoeg laadpalen gerealiseerd om al deze elektrische auto’s te voorzien van stroom. Je herkent het waarschijnlijk wel: de ellenlange wachtrijen voor die ene laadpaal op het terrein van het tankstation, of toch even snel tappen bij die openbare plek langs de weg. Deze problemen zijn geschiedenis als je een laadpaal thuis laat installeren door Bellade!


Wij geloven in de toekomst van laadpalen. Een laadpaal plaatsen voor jou huis of een laadpaal op het werk realiseren is volgens ons dan ook een investering in dat stapje vooruit.


Een van onze sleutelwoorden is transparantie. Bij Bellade betaal jij dus nooit teveel voor je laadpaal plaatsen. Geen onvoorziene kosten, geen overbodig papierwerk. Wij maken een laadpaal installeren voor jou zo gemakkelijk mogelijk. En ben je eenmaal aangesloten, profiteer je altijd van korting op je laadsessies op ons speciale Bellade-net! Een laadpaal in de gemeente Geel was nog nooit zo makkelijk.

Gemeente Geel

Een eigen laadpaal plaatsen: waarom eigenlijk?

Je eigen laadpaal plaatsen in Geel betekent een stap in de goede richting. Niet alleen help je het milieu een handje door elektrisch te gaan rijden, het is gebleken dat het je in je portemonnee ook nog aardig wat kan schelen!


Als je een laadpaal thuis of een laadpaal op het werk laat installeren, kies je voor gemak. We kennen allemaal de lange rijen voor de paar laadpunten bij het tankstation. Daarnaast is laden een tijdrovende klus, en hebben we die tijd nou niet altijd tot onze beschikking. Een laadpaal installeren voor je huis of werkplek biedt je vrijheid. Even snel laden voordat je naar het werk vertrekt? Of juist ‘s avonds, terwijl jij het avondeten voorbereid? Je kan, terwijl je auto laadt, gewoon lekker je eigen gang gaan. Een laadpaal plaatsen laat je dan ook toe je leven gewoon voort te zetten zoals jij dat wilt. Niet langer wachten op ongezellige plekken waar je niks kan doen. Gewoon je tijd goed benutten terwijl je auto opgeladen wordt.


Over benutten gesproken: heb je ooit overwogen een laadpaal op het werk te laten installeren? Wij van Bellade bieden zowel particulieren en bedrijven onze diensten aan. Hoe fijn is het dat je jouw auto tijdens je werktijd even kan opladen? Zo kan je je auto weer volledig opgeladen mee naar huis nemen.

nationalestraat
Geel
Bellade-net

Toegang tot een exclusief net en een eigen openbaar laadpunt in Geel

Ja laadpaal in Geel betekent vrijheid, maar ook kostenbesparing. Een laadpaal plaatsen door Bellade betekent namelijk altijd exclusieve toegang tot ons Bellade-Netwerk (met korting!).


Dit netwerk groeit sneller dan ooit, wat betekent dat jij op steeds meer plekken toegang hebt tot onze snelle stroomvoorziening. Transparantie is hierin wederom het sleutelwoord. Bellade gelooft niet in abonnementskosten, eindeloos papierwerk en addertjes onder het gras. Jij profiteert bij ons simpelweg van kwalitatief goede, en qua kosten aantrekkelijke stroomvoorziening!


Jouw laadpaal installeren verloopt trouwens snel en gemakkelijk. Wij hebben niet meer dan een paar gegevens van je nodig om een offerte op te zetten. Mocht je geïnteresseerd zijn om je stroom met anderen te delen, kan je ervoor kiezen om je laadpaal thuis of je laadpaal op het werk openbaar te stellen voor anderen. Zo kunnen andere elektrische rijders jouw laadpaal gebruiken om hun auto op te laden. Van ons krijg je een deel van de installatiekosten terug wanneer je hiervoor kiest. En daarnaast kan het je een aardig leuk extra zakcentje opleveren!


Jouw nieuwe laadpaal gemeente Geel wordt door onze specialisten binnen no time geplaatst. Benieuwd naar wat wij van Bellade je kunnen bieden? Na het invullen van de korte vragenlijst, beschikken wij over voldoende gegevens om een persoonlijke offerte op te stellen. Na twee dagen ontvang je de offerte van ons. Ga je akkoord? Dan beschik je al binnen twee weken over je eigen laadpaal!


Contact opnemen kan altijd. We hopen je snel te zien!