Laadpaal Gemeente Olen

Olen
Zowel voor particulieren als bedrijven

Een eigen laadpaal in Olen

Wil jij een eigen laadpaal in de gemeente Olen? Dan kunnen we je bij Bellade volledig ontzorgen. Wij plaatsen kwalitatieve laadpalen tegen zeer scherpe tarieven.


Steeds meer elektrische auto’s domineren de Belgische wegen. En dat is volgens ons maar goed ook. Elektrisch rijden heeft de toekomst, daar kunnen we niet omheen. En naast dat het natuurlijk een groener alternatief biedt op het benzine rijden, is elektrisch rijden ook nog eens voordeliger voor de portemonnee gebleken. Maar laadpalen zijn helaas nog niet overal in overvloed beschikbaar.


Des te meer reden om een laadpaal thuis of een laadpaal op het werk te laten plaatsen door Bellade! Wij kunnen een laadpaal installeren op een plek die voor jou goed uit komt. En ben je aangesloten op ons exclusieve Bellade Netwerk, geniet je ook nog eens van flinke kortingen. Een laadpaal in gemeente Olen is zo niet alleen een aanwinst voor het milieu, maar ook voor je eigen financiën!


Een laadpaal plaatsen voor je woning of werkplek is makkelijk met Bellade. Jouw investering draagt bij aan een groene toekomst. Wij geloven dat dat niet te moeilijk zou moeten verlopen. Bij Bellade teken je dus voor transparantie. Geen gekke, onvoorziene kosten. Geen saaie boekwerken of administratie om door te spitten. Gewoon, goede service en toegankelijk contact. Een laadpaal installeren was nog nooit zo makkelijk!

Gemeente Olen

Een eigen laadpaal heeft veel voordelen

Wil jij een eigen laadpaal in de gemeente Olen? Dan kunnen we je bij Bellade volledig ontzorgen. Wij plaatsen kwalitatieve laadpalen tegen zeer scherpe tarieven.


Je eigen laadpaal plaatsen klinkt als een heel gedoe, maar dat valt allemaal aardig mee. Denk er daarnaast aan wat je allemaal bespaard. Buiten het geld om, kan je je afvragen hoeveel uren je inmiddels hebt moeten wachten op het opladen van je auto langs de snelweg of bij het tankstation. Die verloren uren kan je, als je een laadpaal thuis of een laadpaal op het werk hebt geïnstalleerd, toch veel beter benutten? Je auto op de oprit opladen betekent dat jij je ondertussen kan focussen op je huishouden, of je klaar kan maken voor je werkdag.


Eenmaal op het werk is een laadpaal ook geen overbodige luxe meer. Laden terwijl je werkt, hoe fijn is dat? Een laadpaal op het werk installeren kan ook nog eens voordeliger uitpakken, sinds kosten verdeeld of teruggevraagd kunnen worden. Wij plaatsen laadpalen bij particulieren thuis en bedrijven. Bellade kijkt graag mee naar jouw unieke situatie.

nationalestraat
overzicht antwerpen
Bellade-net

Exclusieve toegang tot ons eigen net

Wie ervoor kiest een laadpaal thuis te plaatsen, geniet al snel van een boel voordelen. Wist je dat in de praktijk elektrisch rijden goedkoper is gebleken dan rijden op benzine of diesel? Daarnaast kan jij ervoor kiezen om je laadpaal openbaar te stellen. Zo kunnen andere mensen met een elektrische auto bij jouw laadpaal hun auto opladen.


Niet alleen kan je van ons dan een deel van de installatiekosten terugkrijgen, ook kan het je een fijn extra zakcentje opleveren. Aan een laadpaal plaatsen kan je dus op termijn ook nog eens geld verdienen!


Daarnaast profiteer je bij Bellade altijd van toegang tot ons eigen netwerk. Het Bellade-net is exclusief te gebruiken door mensen die een laadpaal door ons hebben laten plaatsen. Met korting kan jij genieten van goede stroomvoorziening, altijd en op steeds meer plekken. Op meer en meer plaatsen kan jij ons speciale Bellade-net vinden.


Kun jij niet wachten tot je de accu van jouw auto kunt opladen aan je eigen laadpaal in Olen? Vraag dan meteen een offerte aan! Na het invullen van de korte vragenlijst, beschikken wij over voldoende gegevens om een persoonlijke offerte op te stellen. Na twee dagen ontvang je de offerte van ons. Ga je akkoord? Dan beschik je al binnen twee weken over je eigen laadpaal!