Laadpaal Gemeente Brasschaat

Brasschaat
Zowel voor particulieren als bedrijven

Een eigen laadpaal in Brasschaat

Wil jij een eigen laadpaal in de gemeente Brasschaat laten plaatsen? Laat dit dan over aan de specialisten van Bellade! Wij kunnen een laadpaal van hoge kwaliteit voor je plaatsen, tegen relatief lage installatiekosten.


Bij Bellade ben je verzekerd van een transparante werkwijze en een snelle plaatsing. Je weet precies waar je aan toe bent en van verborgen kosten is geen sprake.

Alhoewel steeds meer mensen in Brasschaat elektrisch rijden, is er slechts een beperkt aantal openbare laadpunten. Beschik je over jouw eigen laadpaal in Brasschaat? Dan hoef je nooit lang meer te zoeken naar een plek om je auto op te laden! 


Laat je de specialisten van Bellade een laadpaal in de gemeente Brasschaat installeren? Dan krijg je automatisch toegang tot de laadpunten van het Bellade-net. Deze laadpunten zijn verspreid over heel Vlaanderen en exclusief bedoeld voor klanten van Bellade. Hier kun je jouw auto voordelig opladen. Zodra je klant wordt van Bellade, krijg je automatisch toegang.

Gemeente Brasschaat

De voordelen van een eigen laadpaal

Ben je als particulier op zoek naar een goedkope manier om je elektrische auto op te laden? Wil je daarnaast niet langer afhankelijk zijn van openbare laadpunten, waar je vaak lang moet wachten? Dan bieden wij je de oplossing! Wij kunnen een laadpaal aan huis voor je installeren.


Daarnaast kun je jouw auto door heel Vlaanderen opladen op de laadpunten van het Bellade-net. Zo kun je de auto niet alleen voordelig opladen, maar hoef je ook niet te wachten tot er een plek vrij is. Omdat onze laadpunten exclusief voor onze klanten zijn, zijn er geen lange wachtrijen.


Ook bedrijven kunnen ervoor kiezen om laadpalen in Brasschaat te laten plaatsen. Steeds meer bedrijven stappen over naar elektrische auto’s. Dit is goedkoper en de consument kiest bovendien steeds bewuster. Weerhoudt het tekort aan openbare laadpunten je ervan om elektrisch te rijden? Of wil je simpelweg altijd met een volle accu naar huis of richting een zakelijke afspraak? Dan kunnen wij één of meerdere laadpalen op de parkeerplek van je bedrijf realiseren.

nationalestraat
overzicht antwerpen
Bellade-net

Word lid van het Bellade net met jouw laadpunt in Brasschaat

Bij Bellade willen we onze klanten ontzorgen. Dat doen we onder meer door middel van het Bellade-net. Dit netwerk blijven we steeds uitbreiden. Zo bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun eigen laadpaal beschikbaar te stellen.


Kies je hiervoor? Dan ontvang je een deel van de installatiekosten van ons terug. Bovendien maak je ook winst wanneer andere Bellade-klanten jouw laadpaal gebruiken om hun accu op te laden. Zo heb je de installatiekosten van je laadpaal al snel terugverdiend! Gebruik je jouw laadpaal in Brasschaat liever zelf? Dan is dit uiteraard ook een mogelijkheid. Je kiest zelf of jouw laadpaal in Brasschaat onderdeel van het Bellade-net wordt.


Kun jij niet wachten tot jouw laadpaal in Brasschaat er staat? Vraag dan snel een offerte aan! Binnen twee weken beschik jij al over één of meerdere laadpalen aan huis of bij je bedrijfspand.