Oplaadpunt
Onze werking

Offerte & installatie

Allereerst bieden wij een offerte aan voor het aantal openbare oplaadpunten dat je op jouw terrein wenst te plaatsen. Als je akkoord gaat met deze offerte en jouw oplaadpunt openbaar aanbiedt, betalen wij een deel van de installatie terug!
Na ondertekening van de offerte komen wij de oplaadpunten ter plaatse installeren en configureren.
oplaadpunt
Administratie en CPO

Geen gedoe, wij zorgen voor alles!

Ben je niet zo'n fan van al die administratie? Geen nood! Wij bezorgen je alle nodige administratieve documenten. We zorgen ervoor dat het openbaar plaatsen van jouw laadpunten een positieve ervaring wordt.
De samenwerking met een CPO (charging point operator) verzorgen wij voor jou. Hierdoor heb je geen zorgen over correcte betalingen en facturatie. 100 % ontzorging, daar gaan we voor!
Bellade logo
Naservice en beheer

Ook na de installatie bieden wij een correcte service!

Heb je nood aan oplaadinfrastructuur voor je personeel of klanten? Dan kan perfect. Wij zorgen volledig voor het beheer hiervan.
We kunnen oplaadpunten installeren bij personeelsleden thuis. Deze worden dan gekoppeld aan je bedrijf. Daarnaast bieden wij ook split-billing diensten aan voor alle personeelsleden om administratief werk te vermijden. Ook de juiste oplaadpassen en kortingen voor de personeelsleden worden volledig door ons voorzien.
Naservice vormt voor ons een erg belangrijk onderdeel. We bieden dan ook technische hulpverlening zowel vanop afstand als ter plaatse. Dit zit steeds standaard in ons servicepakket en wordt uitgevoerd door onze eigen techniekers.