faq foto
particulierenBedrijven

Hoe bestel ik het goedkoopste slimme oplaadpunt?

Om de prijs nog te drukken, kan je volgende tips toepassen:


  • Een oplaadkabel: is deze echt nodig? Een extra oplaadkabel kan gemakkelijk zijn in gebruik, maar is soms ook overbodig. Je hebt sowieso een oplaadkabel in de koffer waarme je kan opladen aan het Bellade oplaadpunt.
  • Het beveiligen van je elektriciteitsnetwerk door het plaatsen van een loadbalancing systeem kan enorme voordelen met zich meebrengen. Zo gaat het oplaadpunt meten hoeveel elektriciteit u op elke moment van de dag ter beschikking heeft voor de wagen op te laden. Dit systeem zorgt voor een maximum aan efficiëntie.
  • Hang je oplaadpunt zo kort mogelijk bij de elektriciteitskast. Dit zorgt ervoor dat de kost van materiaal en werkuren minder is.
  • Kies zelf in onze offerte-tool welke laadpaal het beste bij je past. Wij bieden onze klanten twee opties aan: Easee en Smappee. Smappee is de meest geavanceerde oplossing waarmee je jouw zonnepanelen en algemeen verbruik kan koppelen aan het oplaadpunt voor een zo efficiënt mogelijk en energiezuinig gebruik. Verder komt alles in een overzichtelijke opsomming van uw volledige elektriciteitsnetwerk op de applicatie. Wanneer je simpelweg nood hebt aan een oplaadpunt zonder connectie aan zonnepanelen of algemeen verbruik, kan je beter kiezen voor een oplossing van Easee. Dit oplaadpunt biedt de beste prijs-kwaliteit en dezelfde oplaadsnelheid als Smappee, maar in een vereenvoudigd pakket.


We geven steeds de optie om al deze gegevens nog te wijzigen in ons geavanceerde offertesysteem. Zo kunnen we ervoor zorgen dat Bellade steeds de goedkoopste oplossing biedt voor jouw oplaadpunt!