faq foto
particulierenBedrijven

Waarom een oplaadpunt laten installeren door Bellade?

4 redenen waarom je moet kiezen voor een oplaadpunt van Bellade:


Met een oplaadpunt van Bellade bescherm je jouw huis tegen brand en elektriciteitsproblemen.


Het is al meerdere malen in de media verschenen dat een stopcontactoplader voor een elektrische of hybride wagen een brand heeft veroorzaakt. Dit valt te verklaren doordat veel van deze stopcontactopladers geen veiligheidsmaatregelen nemen tegen brandgevaar. Elk Bellade oplaadpunt is van veiligheidscomponenten voorzien die veiligheid tijdens het opladen garanderen. De Bellade oplaadpunten zijn steeds uitgerust met een DC lekstroomdetector. Deze zorgt ervoor dat jouw woning steeds beschermd is tegen mogelijke DC stroom van de elektrische wagen.


Een oplaadpunt van Bellade maakt leven met een elektrische of hybride wagen gemakkelijker.


Via de mobiele applicatie, die bij elk oplaadpunt van Bellade is bijgeleverd, kanje jouw oplaadpunt volledig en makkelijk instellen en plannen naar wens. Zo kan je een planning opstellen om je auto op te laden. Verder zie je op een overzichtelijke manier hoeveel energie je verbruikt en wanneer, zodat je zelf energiebesparende maatregelen kan implementeren. Onze slimme oplaadpunten maken het leven met een elektrische of hybride wagen dus nog gemakkelijker.


Opladen met een oplaadpunt van Bellade is goedkoper.


Met een oplaadpunt van Bellade kan je jouw wagen snel en volledig opladen waardoor je niet meer hoeft op te laden aan openbare oplaadpunten die woekerwinsten vragen voor de aangeboden elektriciteit. Daarnaast word je als Bellade klant automatisch lid van ons Bellade-net en kan je op verschillende extra openbare oplaadpunten makkelijk en goedkoop opladen.


Met een Bellade oplaadpunt kan je het thuisverbruik van de wagen door-factureren aan uw werkgever.


De slimme oplaadpunten van Bellade laten toe aan “split-billing” te doen. Dit zorgt ervoor dat het professioneel verbruik van jouw wagen doorgefactureerd kan worden aan je werkgever. Bekijk de opties zeker samen met jouw werkgever.